Kwaliteit

Als GZ-psycholoog ben ik opgenomen in het BIG-register. Het BIG-register registreert professionals wanneer zij voldoen aan alle wettelijke eisen voor vakbekwaamheid, en blijft vervolgens toezien op kwaliteit, toetsing en scholing. Via deze link kunt u mijn registratie in het register inzien: https://zoeken.bigregister.nl/bignummer/9927397825

Als professional in de geestelijke gezondheidszorg ben ik aangesloten bij 1nP, het 1e netwerk 1nP logo kwaliteit praktijk zilverreigerprofessionals in de geestelijke gezondheidszorg. Binnen 1nP werken we samen aan kwaliteit van zorg aan u. Wij werken volgens het wettelijk verplichte kwaliteitsstatuut.

Ook ben ik lid van de belangrijkste beroepsverenigingen in mijn vakgebied. Zo blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Het NIP is het Nederlands Instituut van Psychologen, zij behartigt de belangen van psychologen en zorgt o.a. dat de leden altijd op de hoogte zijn van nieuwe wetgeving in de zorg en ontwikkelingen in het vakgebied.

NIP praktijk zilverreiger kwaliteit

Ik ben opgeleid tot cognitief gedragstherapeut en werk met methoden die daarin gebruikelijk zijn zoals EMDR (trauma), schematherapie (problemen op het vlak van karakter of persoonlijkheid), gedragstherapie (angst en dwang) en mindfulness (stemming en piekeren).

Ik ben aangesloten bij de VGCT, de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie. Het is de onafhankelijke wetenschappelijke vereniging van gedragstherapeuten.VGCT praktijk zilverreiger kwaliteit

Jaarlijks besteed ik minstens 10% van mijn tijd aan professionalisering. Die tijd verdeel ik over studie, supervisie, intervisie, cursussen en trainingen. Leest u verder op Verzekering en Vergoeding op deze site. 

praktijk Zilverreiger - kwaliteit

fotocredits: Ed van Zoonen